top of page
51279001389_1df20b3a88_c_edited.jpg

Tervetuloa mukaan toimintaan!

SMO ry aloitti toimintansa 1990. Se asetti tavoitteikseen lajin kehittämisen, tunnetuksi tekemisen ja harrastusmahdollisuuksien lisäämisen. Samat tavoitteet ovat yhdistyksen toiminnan kulmakiviä edelleen.

Yhdistys on saanut yhteistyössä raviratojen/raviurheilun keskusjärjestön ja hevosalan eri tahojen kanssa saaden lähtöjen määriä tasaisesti lisättyä vuosittain. SMO ry pyrkii myös järjestämään monté-kursseja ja leirejä kiinnostuneille, tiedotusta hevostapahtumien yhteydessä sekä luentoja montésta kaikille halukkaille ja lajista kiinnostuneille ikään katsomatta. Yhdistys pyrkii näin osaltaan tekemään myös arvokasta nuorisotyötä raviurheilun parhaaksi.

Yhteistyökumppaneiltaan, raviurheilun keskusjärjestön ja hevosalan eri tahojen saamallaan arvokkaalla tuella, jäsenmaksuilla sekä kurssi/leiri tuloilla kertyneillä varoilla rahoitetaan yhdistyksen toiminta mm. SM-karsintalähtöjen, Prix Etoile, Prix Du Nord, Winter Monté Meeting, Kylmäveristen Monté-Talvimeeting palkintojen osalta. Samoin yhdistyksen lehti ja nettisivut yms. ylläpidetään näillä.

Yhdistyksen virallinen tiedotuskanava ovat nämä verkkosivut (monteohjastajat.fi), yhdistys on myös Facebookissa. Jäsen-/lajilehti julkaistaan mahdollisuuksien mukaan. FB sivuilla julkaistaan mahdollisuuksien mukaan mm. montélähtöjen tulokset ja kaikki montéa koskettavat asiat. Yhdistyksellä on käytössä/tilattavissa monté-esite erilaisiin tapahtumiin ja ABC-vihkonen ”Pikku paketti montétietoa” -kursseja varten.


Molempien rotujen Suomenmestaruuskarsintoihin osallistuvilta kuskeilta vaaditaan yhdistyksen jäsenmaksun suorittaminen tai osallistumismaksu.


Jäsenmaksun maksaneiden yhteystiedot julkaistaan laina-ohjastaja listalla henkilön niin halutessa. Listalta hevosenomistajien ja valmentajien on kätevää etsiä hevoselleen ohjastajaa.

Saavuttaakseen asettamansa tavoitteet yhdistys tarvitsee jatkuvaa myönteistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta jokaisen yhteistyökumppaninsa, tukijansa ja hevosalan eri tahojen kanssa.


Yhdistys toivoo kaikilta lajin harrastajilta ja lajin pariin tulevilta positiivista/rakentavaa ja aktiivista osallistumista lajin kehittämiseen. Yhdistyksen toimihenkilöt tekevät työtä harrastuksenaan ja talkoilla.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kiitos kaikille vanhoille ja uusille yhteistyökumppaneille lajin eteenpäin viemisellä. 

Liity jäseneksi: Welcome

Jäsenmaksu

Henkilöjäsenet


Ajoluvalliset ja kannatusjäsenet:

30 € vuosi


Alle 16-vuotiaat juniorijäsenet:

10 € vuosi

Yhteisö- ja yritysjäsenet


Yritysten ja yhteisöjen jäsenmaksu on 40 €/vuosi, mikä sisältää bannerin/logon kahden kuukauden ajaksi SMO Ry:n sivustolle

Muu materiaali


Voit tilata kaavakkeella myös muuta materiaalia kirjoittamalla tilauksesi viestikenttään.

  • Vanhat lehdet ei jäsenille 5 €

  • Monté-esite

Liity jäseneksi: Apply Now

Jäsenmaksun suorittaminen

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymiskaavakkeen maksa jäsenmaksu sekä mahdollinen muu tilaamasi materiaali suoraan yhdistyksen tilille: FI49 5620 6010 0008 89 (BIC: OKOYFIHH)

Huomioithan, että jäsenmaksun tilisiirtolomaketta ei enää lähetetä automaattisesti jäsenille. Jäsenmaksusta voidaan lähettää tilisiirtolomake erilillisestä pyynnöstä postitse tai sähköpostilla. Muistathan ilmoittaa viestikentässä sen henkilön nimen, jota jäsenmaksu koskee.

Uusien jäsenten tulee ilmoittaa yhteystietonsa liittymiskaavakkeella tai maksun yhteydessä maksun viestinä. Osoite- sekä muut yhteystietomuutokset voi ilmoittaa myös kaavakkeella tai hallituksen jäsenien sähköpostiin.

Liity jäseneksi: Text

Liity jäseneksi!

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymiskaavakkeen maksa jäsenmaksu sekä mahdollinen muu tilaamasi materiaali liittymiskaavakkeen yllä olevilla ohjeilla.

Jäsentyyppi

Tervetuloa mukaan!

51278283146_2eae5af9e1_c_edited.jpg
Liity jäseneksi: Contact
bottom of page